Over Grondverzetbedrijf Bloemhof Staphorst B.V.

Geschiedenis
De eerste papieren van ons bedrijf zijn van 1972.
Dhr. A. Bloemhof begon toen met een loonbedrijf dat gericht was op de agrarische sector.

Toen zijn zoon P. Bloemhof in het bedrijf kwam werd langzamerhand een andere weg ingeslagen. Hij had passie voor grondverzetwerk, investeerde in materieel en deed veel kennis en ervaring op in de sector.

Grondverzet in de beginjaren van het bedrijf.

Door het onverwachte overlijden van vader P. Bloemhof in 2004 stonden zijn zonen Albert, Henk en Paul voor de keuze om samen met hun moeder het bedrijf door te zetten. Ervaring hadden ze nauwelijks maar wel dezelfde passie als hun vader. Bovendien konden ze terugvallen op ervaren medewerkers.  Ze hebben het bedrijf voortgezet op een stabiele manier en later zetten ze meer hun eigen koers uit.  Intussen zijn ze specialist geworden in het grondverzetwerk en alles wat daar bij komt kijken.

Dankzij de ervaring en relaties uit het verleden kunnen ze op die manier hun klantenkring uitstekend bedienen en uitbreiden.

Heden
Grondverzetbedrijf Bloemhof Staphorst B.V. geeft snel antwoord op uw vraag en gaat doelgericht te werk. Veelzijdigheid kenmerkt het bedrijf. Met name in het uitvoeren van (deel)projecten in de infra- en bouwsector. Naast de verhuur van een breed scala aan bemand grondverzetmaterieel realiseren wij wegfunderingen, riolerings- en grondwerkprojecten in onderaanneming t.b.v. de civiele techniek en bouwsector. Projecten kunt u volledig door ons laten verzorgen, dit kunnen wij in eigen beheer uitvoeren. Dit werkt prettig voor u en voor ons. Als verlengde van hoofdaannemers spreken wij dezelfde taal en door de korte lijnen is direct en juist handelen een gewoonte.

Moderne technieken
Continu zijn we op zoek naar slimmere oplossingen en investeren we in ontwikkeling. Zo gebruiken we de meest geavanceerde technieken en software zoals GPS, Total Station, Autocad en Business Center. Deze worden toegepast tijdens de uitvoering van ons werk, bijvoorbeeld bij het uitzetten van werken, controle op maatvoering, het inmeten van digitaal en bestaand werk en bij oplevering van revisietekeningen. Revisietekeningen ontvangt u digitaal inclusief een rapportage met de verwerkte hoeveelheden. Diverse machines in ons machinepark kunnen worden uitgerust met GPS-ontvangers voor het draaien op GPS-signaal of een prisma voor het draaien op Total Station. De 3D-modellen die nodig zijn voor machinebesturing kunnen wij in eigen beheer vervaardigen en zo nodig tijdens het werk aanpassen.

Vakkundig
Toegewijde medewerkers met vakkennis, dat is de kracht van Bloemhof Staphorst. Door jarenlange dienstverbanden, ruime ervaring en continue scholing zijn onze medewerkers breed onderlegd. Wij begrijpen welke factoren een belangrijke rol spelen bij het efficiënt en nauwkeurig uitvoeren van uw project.

Missie
Samenwerken aan infra projecten. Service en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Visie
Investeren in ontwikkeling. Zowel bij mensen als middelen ligt de focus op ontwikkeling met als doel efficiëntie. We willen bewust omgaan met sociale, ecologische en financiële aspecten.