Verhuur bemande machines

< Terug

Naast het uitvoeren van werkzaamheden in onderaanneming, is Bloemhof Staphorst ook gespecialiseerd in de verhuur van infra vaklieden, grondverzetmaterieel (met bediening) en GPS apparatuur.

Het uitgebreide en moderne machinepark met ervaren, gemotiveerde en goed opgeleide machinisten en vakmensen, de verschillende uitrustingsstukken en moderne apparatuur maken dat wij voor u een veelzijdige partner zijn in het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de infra sector. Desgewenst werken wij samen met diverse partners om pieken in de planning op te vangen of specifiek materieel ter beschikking te stellen. Zodoende hebben wij altijd dé oplossing op uw vraagstuk.

Het onderstaand materieel hebben wij in eigen beheer.

Klein materieel

Gewichtsklasse: 0,8 tot 5 ton

Voor het werken in kleine ruimtes kunnen wij u voorzien van klein materieel, zodat graafwerk en transportwerk van bijvoorbeeld zand en grond machinaal kan worden uitgevoerd.
– Minikranen
– Minishovel
– Mini (rups) dumper

image
0,8 tot 5 ton

Midigraafmachines

Gewichtsklasse: 5 tot 11 ton

Inzetbaar op plekken waar de ruimte beperkt is, maar wel capaciteit nodig is. Of op plaatsen waar een lage gronddruk vereist is.

image
5 tot 11 ton

Mobiele graafmachines

Gewichtsklasse: 8 tot 19 ton

De machine die voor de meest uiteenlopende werkzaamheden wordt ingezet is de mobiele graafmachine. Door het bandenonderstel kan de machine zich op de werkplek eenvoudig en snel verplaatsen. De machines zijn uitgerust met een draaikantelstuk. Hierdoor worden de werkzaamheden nog sneller, efficiënter en nauwkeuriger uitgevoerd.

De mobiele graafmachines kunnen worden uitgerust met een 3D GPS systeem.

image
8 tot 19 ton

Rupsgraafmachines

Gewichtsklasse: 18 tot 30 ton

De ideale machine voor opdrachten waar veel grond moet worden verzet of veel hefkracht voor nodig is. Door de brede rupsen ontstaat er een relatief lage gronddruk waardoor werken op zachte ondergrond mogelijk is. Voor het afwerken van bijvoorbeeld lange taluds of uitbaggeren van watergangen kunnen we graafmachines met lange gieken inzetten.

De rupsgraafmachines kunnen worden uitgerust met een 3D GPS systeem

image
18 tot 30 ton

Laadschoppen

Gewichtsklasse: 11 tot 15 ton

Laadschoppen zijn uitermate geschikt voor het verwerken van grote hoeveelheden los gestorte materialen, het laden van materialen in middelen van vervoer of load en carry werk. Om de veelzijdigheid van deze machines nog verder te vergroten of om slagvaardig en efficiënt te werk te gaan bij reconstructiewerkzaamheden kunnen onze laadschoppen worden voorzien van diverse uitrustingsstukken voor het fijn profileren van diverse oppervlakken.

De laadschoppen kunnen worden uitgerust met een 3D GPS systeem.

image
11 tot 13 ton

Profileermachines

Bloemhof Staphorst beschikt over diverse machines voor het fijn profileren van oppervlakken. Denk hierbij aan het profileren van zandbanen, wegfunderingen en straatlagen.

Door onze laadschoppen te voorzien van speciale uitrustingsstukken kunnen we met de laadschop profileren met dezelfde nauwkeurigheid en snelheid als een gewone grader. Het grote voordeel is dat we ook de werkzaamheden van de laadschop uit kunnen blijven voeren. Dit biedt vooral bij infra reconstructiewerkzaamheden grote voordelen in efficiëntie. We kunnen met één machine de onderbaan profileren, het funderingsmateriaal verwerken en naderhand ook fijn profileren.

Deze machines kunnen werken met laser of 3D met GPS en Totalstation.

Het meeste profileerwerk bij infrawerkzaamheden voeren we uit in 3D, omdat dit vele malen efficiënter werkt in de uitvoering van het project. Wat we hierin verder voor u kunnen betekenen vindt u bij maatvoering en machinebesturing.

We beschikken onder andere over levellers en duwborden voor het profileerwerk. Voor profileerwerk met beperkte werkruimte of waar een lage gronddruk vereist is kunnen we een schranklader met leveller of voorzetgrader inzetten.

image

Trekker combinaties

Bloemhof Staphorst beschikt over diverse trekker combinaties welke inzetbaar zijn voor uiteenlopende doeleinden. De trekkers kunnen onder andere voorzien worden van de volgende combinaties.

– Grondkippers
– Dieplader
– Zodenfrees
– Waterwagen
– Veegmachine
– Klepelmaaier

image

Transport

Het transport van onze machines gebeurt voornamelijk met onze eigen vrachtwagen met semi-dieplader. Deze combinatie is tevens incl. chauffeur beschikbaar voor onze opdrachtgevers.

Mocht u op zoek zijn naar transport mogelijkheden dan horen wij dat graag. Tevens kunnen wij diverse transporten van materieel, stenen, zand en grond e.d. voor u regelen.

image

Verdichtingsapparatuur

We beschikken over diverse machines voor het verdichten van o.a. zand en funderingsmateriaal.

– Trilstampers
– Trilplaten
– Trilwalsen

image

Uitrustingsstukken en hulpmiddelen

Graafmachines

– Graafbakken in diverse afmetingen
– Puinbakken
– Palletvorken
– Kantelbak
– Draaikantelstuk
– Hydraulische stenenklem
– Sorteergrijpers
– Taludbakken
– Knijpbak
– Betonkubel
– Hydraulische bestratingsklem

Laadschoppen

– Spijlenbak
– Dichte bak
– Palletvork
– Rolbezem
– Hydraulische
stenenklem
– Leveller (zie profileermachines)
– Duwbord (zie profileermachines)

Hulpmiddelen

– Hydraulische bestratingsklem
– Hydraulische bandenklem
– Vacuumunit WLL 3000 kg
– Buizenlegger

image

GPS en Laserapparatuur

– 3D GPS systemen voor machines
– GPS roverset
– GPS Basisstation
– Roterende lasers (vlak)
– Roterende afschotlasers
– Rioollasers
– Machineontvangers

image

Vaklieden

Bij Bloemhof Staphorst werken gemotiveerde medewerkers met kennis van zaken. Voor elk werk hebben wij de nodige vaklieden, gereedschappen en hulpmiddelen beschikbaar. Wij kunnen u dus altijd voorzien van de juiste mensen en middelen. We hebben onder andere:

– Grondwerkers
– Straatmakers
– Rioolploeg

image

Wij staan graag

Voor u klaar

Bekijk onze activiteiten >