25-02-2019

Timberland Europe B.V.                                                                                                             

Voor KWS Infra zijn wij afgelopen zomer begonnen met het project Timberland op het XL Businesspark in Almelo. Het distributiecentrum wordt uitgebreid met 12000 m2.

Voor deze uitbreiding voeren wij al het grondwerk uit. Dit geldt zowel voor de bouw van het gebouw zelf als voor het omliggende terrein. Het gaan dan o.a. om werkzaamheden als het uitgraven en weer aanvullen van grond t.b.v. fundering sleuven en poeren, het aanbrengen van menggranulaat als fundering onder de betonvloer.
aangezien de hal wordt voorzien van een zgn. “supervlakvloer” moest er eerst 25cm menggranulaat 0/31,5 aangebracht worden. Daar bovenop moest een profileerlaag van 5cm 4/16 granulaat aangebracht worden met een maximale afwijking van 5mm.

Het riool ( HWA, TWA, DWA) wordt ook door ons aangelegd. Onze vakmannen hebben hiervoor het juiste materieel en kennis aan boord om dit te realiseren.

Ook het straatwerk en de voorbereiding hiervan zitten in ons pakket. Het zand wat vrijgekomen is tijdens het graafwerk wordt zoveel mogelijk weer gebruikt, waarna er ter plaatse van de bestrating wegendoek met een laag van 30 cm funderingsmateriaal wordt aangebracht. Met onze GPS uitgeruste machines en Totalstation aangestuurde leveller, kunnen we al deze lagen netjes en op de juiste hoogte profileren. Met onze wals en trilmachines zorgen we voor een goede verdichting van elke laag. Na het fijnprofileren van de straatlaag kan de bestrating worden aangebracht. In verband met de zware belasting door vrachtwagens e.d. is een betonklinker van 10 cm dikte voorgeschreven.

 

Alle projecten >>>

Uitgelichte projecten van

Grondverzetbedrijf Bloemhof Staphorst bv

Marshoogte, Hardenberg

Bouwrijp maken Marshoogte Hardenberg

Harderwold, Villaresort Uitbreiding 2020

Uitbreiding Villaresort Harderwold 2020

BRM Ens Oost

Bouwrijp maken Ens Oost