Onderaanneming

< Terug

Grondwerk

Met ons uitgebreide, betrouwbare machinepark en gedreven vakmensen zijn we in staat om zowel groot- als kleinschalige grondwerkzaamheden efficiƫnt uit te voeren. Van het vervaardigen van de machinebestanden voor de besturing, het uitvoeren van het grondwerk tot het digitaal inmeten en verwerken van de hoeveelheden verzorgen wij geheel in eigen beheer. We verrichten bijvoorbeeld grondwerk voor het bouwrijp maken van nieuwbouwprojecten, het woonrijp maken van nieuwbouwprojecten, bouwputten voor bouwprojecten, reconstructies van wegen en kruisingen of aanleg van nieuwe wegen.

image

Wegfunderingen

Het aanbrengen van wegfunderingen onder bijvoorbeeld asfalt en betonverharding behoort tot een van onze kernactiviteiten. Van het fijn profileren van de onderbaan tot het fijn profileren van het funderingsmateriaal verzorgen we deze activiteit inclusief de benodigde maatvoering. Afhankelijk van de omstandigheden verrichten we de maatvoering in 2D of 3D. Bloemhof Staphorst heeft ruime ervaring met het verwerken van diverse soorten funderingsmaterialen zoals menggranulaat, AGRAC, Lava, Bims en meer.

image

Rioleringen

Met onze eigen vakmensen, gereedschappen en machines verzorgen we de nieuwe aanleg of renovatie van zowel hoofdrioleringen als huisaansluitingen. We leggen vrijvervalriolering, drukriolering of infiltratieriolering van diverse materialen. Ook bij het aanleggen van rioleringen verzorgen we alle maatvoering en revisiemeetwerk digitaal in eigen beheer. Op verzoek kunnen we de revisietekening volledig volgens NLCS getekend aanleveren.

image

Verhardingen

Bloemhof Staphorst verwerkt in eigen beheer diverse types elementenverharding. Met name het verwerken van betonstraatstenen en prefab betonplaten behoort tot een van de kernactiviteiten. Met het uitgebreide machinepark kunnen we deze werkzaamheden bijna volledig machinaal uitvoeren.

image

Sportvelden

Bij renovatie of aanleg van een kunstgras sportveld verzorgt Bloemhof Staphorst voor sporttechnische aannemers het grondwerk. Dat bestaat bijvoorbeeld uit riolerings- en drainagevoorzieningen, aanbrengen van de onderbouw, aanbrengen van de sporttechnische laag en straatwerk inclusief afwerking rondom de velden.

image

Leveranties

Wij verzorgen op aanvraag ook de volledige leverantie van diverse materialen die verwerkt moeten worden. We werken samen met diverse leveranciers in verschillende regio`s.
Bloemhof Staphorst kan u als opdrachtgever volledig ontzorgen.

 

image

Vragen?

Neem contact met ons op

Bel, mail of app