Home > Onderaanneming

Onderaanneming

Grondverzetbedrijf Bloemhof - Staphorst BV voert zijn werkzaamheden uit op inhuur basis of wij voeren de werkzaamheden uit in onderaanneming. Om het karakter van onderaannmemer te behouden voeren wij dergelijke werken enkel uit in samenwerking met een hoofdaannemer, zodoende is er geen sprake van concurrentie tussen ons en hoofdaannemers infra.

Alle vormen van grondwerken die bij de activiteiten staan vermeld kunnen wij in onderaanneming voor u uitvoeren.
Vooral het graven van watergangen, cunetten, bouwputten en bouwkuipen, het leveren, aanbrengen, verdichten en profileren van een nieuwe zand/puinbaan of het afwerken van kavels, bermen en taluten en het aanbrengen van riolering behoren tot onze specialiteit.
Door ons betrouwbare en zeer uitgebreide machinepark en ervaren vakmensen kunnen wij tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding het grondwerk van u aannemen en het werk uitvoeren en opleveren volgens de kwaliteitseisen die door u aan de opdracht worden gesteld.

Sinds 2012 zijn wij in het bezit van GPS roverset en Totalstation. Hiermee kunnen wij de werken digitaal uitzetten in het veld en na oplevering van het project ook de revisiegegevens digitaal aanleveren bij onze opdractgever.
Door het werk buiten digitaal in te meten kunnen wij met geavanceerde software en mensen met kennis van zaken de hoeveelheden van bijvoorbeeld grondverzet in kuubs of profileren van taluds in vierkante meters exact en transparant aanleveren.
Inmiddels worden deze acitviteiten uitgevoerd onder een zelfstandige naam: Bloemhof Landmeten
Kijk voor meer informatie op www.bloemhof-landmeten.nl

Voor vragen over de verschillende uitvoeringsmogelijkheden of het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.